Martijn Ruiter verlaat N.E.C. en kiest voor nieuwe uitdaging

Martijn Ruiter, manager commerciële zaken, gaat N.E.C. per 1 maart verlaten. De 36-jarige Nijmegenaar gaat een nieuwe uitdaging aan bij TopProfile Executive Search. Na een dienstverband van ruim zes jaar trekt de commercieel verantwoordelijke de deur in het Goffertstadion achter zich dicht.

“Martijn heeft zes geweldige jaren achter de rug bij N.E.C. Als commercieel eindverantwoordelijke heeft hij de club door twee degradaties geholpen. Martijn is relationeel sterk, heeft een sterke binding met de club en heeft met zijn commerciële hart een stempel gedrukt. We snappen dat hij na zes jaar een nieuwe uitdaging aangaat. We respecteren de gemaakte keuzes en wensen hem veel succes in de toekomst. We blijven elkaar ongetwijfeld tegenkomen, want zijn hart blijft rood, groen en zwart”, aldus algemeen directeur Wilco van Schaik.

Martijn Ruiter vertelt over zijn naderende vertrek: “Na ruim dertien jaar in de voetbalwereld actief te zijn geweest is het tijd om deze branche te verlaten. Als Nijmegenaar heb ik me de afgelopen jaren mogen ontwikkelen binnen een organisatie die me al van jongs af aan nauw aan het hart ligt. Met veel plezier en toewijding heb ik het contact met collega’s, supporters en business relaties onderhouden. Na meer dan zes jaar onafgebroken bij N.E.C. te hebben gewerkt stond ik open voor een nieuw avontuur. Bij TopProfile Executive Search werd me een mooie kans geboden, waarna ik heb besloten in het diepe te springen en deze uitdaging aan te gaan. Ik wil collega’s en business relaties bedanken voor de mooie en leerzame tijd en wens de club al het succes toe in de toekomst.”