Gevolgen persconferentie voor bezoeken N.E.C. (Business) & OSRN 

Het RIVM heeft vanavond inzake het coronavirus aanvullende maatregelen aangekondigd welke vanaf morgen (zaterdag 13 november, 18.00 uur) van kracht zullen zijn. Deze maatregelen zullen de komende drie weken gelden. Voor N.E.C. betekent dit dat de wedstrijden tegen AZ (uit), SC Cambuur (thuis, vanuit de loges en business club) en RKC Waalwijk (uit) zonder publiek worden gespeeld.  

Indien u al een kaart voor de thuiswedstrijd heeft aangevraagd, nemen we persoonlijk contact met u op. 

N.E.C. Business & OSRN
Er gelden ook restricties voor het organiseren van (business)events. Horeca dient om 20.00 uur te sluiten, dit betekent dat de algemene leden vergadering  van dinsdag 23 november niet fysiek door zal gaan. Er wordt gekeken of de algemene leden vergadering online kan worden gehouden of dat deze naar een andere datum verplaatst wordt. Vanzelfsprekend is er N.E.C. Business & OSRN, net als altijd, alles aan gelegen om u als relatie optimaal te faciliteren middels uw lidmaatschap. Uw en onze veiligheid tijdens events zijn daarin van essentieel belang. Samen met u zullen wij ervoor zorgen dat we kunnen blijven verbinden in een leuke en bovenal veilige setting.

YveY
Lunchroom Bikkels zal de aankomende drie weken dagelijks geopend zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur. Tevens kunt u binnen de huidige mogelijkheden gebruik maken van de verschillende ruimtes in het stadion. Uiteraard blijft de verplichting een geldige QR-code te tonen in combinatie met uw legitimatiebewijs.

#SamenTenStrijde, juist nu!