Fysiotherapeutische samenwerking tussen Electro Medico & N.E.C.

Electro Medico is leverancier voor de Fysiotherapie en Sport performance in Nederland. Sinds 1965 ondersteunt en ontzorgt, het in Groesbeek gevestigde, Electro Medico de Nederlandse fysiotherapeut. Als totaalleverancier voor de fysiotherapie streeft Electro Medico ernaar om de fysiotherapeut te voorzien in materialen, apparatuur en service & onderhoud. Naast het leveren van producten, biedt Electro Medico de helpende hand bij diverse fysiotherapeutische vraagstukken.

Robin Speet, mede-eigenaar Electro Medico, kijkt uit naar de samenwerking met N.E.C.: “Wanneer iemand een blessure oploopt, denkt men al snel aan een fysiotherapeut. Echter is voorkomen beter dan genezen. Dit geldt ook voor het medische team van N.E.C., onder leiding van Han Tijshen, dat juist graag blessures wil voorkomen. Voor ons een mooie kans om samen met Han te onderzoeken welke nieuwe producten wij kunnen inzetten om spelers fit te houden. En mocht er een blessure ontstaan, hoe wij kunnen assisteren in het snelst mogelijke herstel. Bovendien biedt N.E.C. ons tevens een optimaal platform om met Electro Medico meer bekendheid te genereren, zowel regionaal als nationaal.”

Han Tijshen, hoofd medische staf N.E.C., is zeer te spreken over de samenwerking met Electro Medico: “Als medische staf van N.E.C. heeft de fysieke gesteld- en gezondheid van de spelers onze hoogste prioriteit. Hierbij willen wij ook juist ervoor zorgen dat blessures vermeden kunnen worden. Op dit moment maken wij vruchtbaar gebruik van de producten uit de vliewieltraining productgroep om op deze wijze preventie van blessures voor te zijn.”