De 3e helft - N.E.C. Business & OSRN Beweegt Challenge | EINDKLASSEMENT ''Van De Goffert naar de Champs-Elysées''

Ruim acht weken geleden zijn we met 11 teams vertrokken vanaf De Goffert op weg naar de Champs-Elysées. De teams zijn, onder leiding van hun Captains, vol positieve energie en enthousiasme voortvarend van start gegaan aan hun reis richting Parijs. Er werd vooral veel gewandeld en gefietst, veel kudo's gegeven in de Strava app en het ene team hield zich met name bezig met het halen van de kilometers, waar andere teams naast het wandelen ook enorm creatief waren in de uitvoering van de opdrachten. Naast bewegen middels talloze activiteiten is ook het onderlinge contact en verbinding een belangrijk aspect binnen deze challenge gebleken. Het was geweldig om te zien dat de N.E.C. Business & OSRN Beweegt Challenge iedereen toch tot meer bewuster bewegen heeft aangezet, zeker in tijden waarin COVID-19 de overhand heeft. We ontvingen vele enthousiaste reacties, prachtige foto’s en daarnaast hebben we door deze challenge ook weer nieuwe contacten kunnen leggen binnen de OSRN. 

Onderstaand de nabeschouwing van de ‘wedstrijd’.
‘Team Tini van Reeken’ was onnavolgbaar, ze waren dan ook in no time als eerste aangekomen op de “Champs-Elysées”, maar zoals van tevoren aangegeven is het puntenklassement leidend. We zagen dat de meeste teams de eerste opdrachten vrij snel uitgevoerd hadden. Het meest creatief en innovatief zijn de teams ‘Nouvelle Equipe Champagne’ en ‘Avenue Des OSRN’ gebleken. Het grootste deel van de teams haalde ook massaal de punten binnen door ook de overige opdrachten vol toewijding te volbrengen, waardoor uiteindelijk fit en vitaal de eindstreep in Parijs werd gehaald. Dit allemaal door het onderlinge contact binnen de teams en ontstaande samenwerkingen tussen de bedrijven.

Na vier weken voerden de teams ‘FC Kreupel’ en ‘Nouvelle Equipe Champagne’ de ranglijst van het puntenklassement aan met beide 145 punten. ‘Avenue Des OSRN’ volgde op grote achterstand met 65 punten. ‘Team on Wheels’ en de ‘Wandelendetak van de OSRN’ deden hun naam in het puntenklassement nog niet direct eer aan. Zij droegen de spreekwoordelijke rode lantaarn met 0 punten. Terwijl veel teams verkeerden in een bewolkt gebied scheen de zon voor de teams ‘080’ en ‘Tini van Reeken’. Zij waren beide al vroegtijdig aangekomen in een overwegend zonnig Parijs.  

Ter afsluiting van de N.E.C. Business & OSRN Beweegt Challenge wordt een wijnproeverij voor alle deelnemers georganiseerd op het moment dat de coronamaatregelen het toelaten. Onder het genot van heerlijke wijn zal er geproost worden op een geslaagd event. Daarnaast zullen alle deelnemers een mooi aandenken ontvangen voor hun verrichte inspanningen of creativiteit tijdens de N.E.C. Business & OSRN Beweegt Challenge.

Geert Nijhuis, Rob Ruhl en Ruud van der Burgt - ‘Team Tini van Reeken’
“Wij hebben het super naar onze zin gehad met deze leuke en sportieve challenge. Doordat wij met z’n drieën niet meer wekelijks met elkaar mochten sporten vanwege COVID-19 was dit een nieuwe, gezellige en sportieve challenge met als goede reden om wekelijks met z’n drieën een wandeling te scoren. De bijkomende opdrachten waren niet zo aan ons besteed, maar qua kilometers komen wij t/m 4 april uiteindelijk uit op 1.537 kilometer, dus wij zijn alle drie heen en terug van Nijmegen-Parijs-Nijmegen gelopen. Nogmaals bedankt voor de organisatie, CHAPPEAU. Wij hopen iedereen weer snel en in goede gezondheid in De Goffert te zien.”

Marcel Herfkens, Wil van Dekken en Ton van Gaalen - ‘TEAM TROCADERO’
“Wij willen jullie bedanken voor deze uitdagende challenge. Wij hebben nu intensiever contact met elkaar in deze vreemde tijd. Samen beter, Samen sterker is ons motto. Wij lopen nog even door naar ons favoriete restaurant “Trocadero Arena“ in Spanje.”

Steven Bons, Ronald Vink en Nick Janssen - ‘TEAM 080’
“Bedankt voor de organisatie. Het was leuk om bewust(er) met bewegen bezig te zijn in de afgelopen weken.”

Marc Schipperheijn, Wim van Schaik en Wouter Mulders - ‘TEAM ON WHEELS’
“Leuk bedacht en een motivatie om te verbinden en bewegen.”

Maikel Martens, Anita Friebel, Louis Verberk en Frans Steehouder - ‘TEAM LES PROMENEURS’
“Dat was een leuk event. Een mooie en gezellige manier om andere ondernemers te ontmoeten.”

Le score intermédiaire. Onderstaand de deelnemers, het eindklassement van het puntenklassement en het aantal gelopen kilometers van de N.E.C. Business & OSRN Beweegt Challenge:

AVENUE DES OSRN: Erkan de Morée, Rob Bisschops, Wilco van Schaik, Paul van Schaijik
NOUVELLE EQUIPE CHAMPAGNE: Christianne Bongers, Monique Delsink, Judith Peters, Maud van Weersch
FC KREUPEL: Myrthe Ex, Patrick Kruijs, Pim van der Hulst, Liana van Eck, Danny van der Pluijm
TINI VAN REEKEN: Geert Nijhuis, Rob Ruhl, Ruud van der Burgt
TROCADERO: Marcel Herfkens, Wil van Dekken, Ton van Gaalen
LES PROMENEURS: Maikel Martens, Anita Friebel, Louis Verberk, Frans Steehouder
CHAMPS-ENIESEE: Jacqueline Vermeer, Martijn Ruiter, Tonny Pijnappels, Willem Reijnen
PERSONATOPPROFILE: Joep Jacobs, Marjet van Leeuwen, Jos Baljet
TEAM ON WHEELS: Marc Schipperheijn, Wim van Schaik, Wouter Mulders
080: Steven Bons, Ronald Vink, Nick Janssen
WANDELENDETAK VAN DE OSRN: Ronny Aerts, Nadine Maters, Jan Willem de Rover, Jeroen ter Weeme, Bas Wolberink