Op woensdag 10 november heeft onze officiële 'Cryptocurrency Partner' BLOX ons meegenomen in de wondere wereld van o.a. Bitcoin en het geldsysteem. Dat het leeft onder onze leden, medewerkers N.E.C. en spelers/staf was wel duidelijk. Een kleine 100 deelnemers bleken zeer geïnteresseerd in de wereld van crypto. Voor velen toch een ongrijpbaar iets maar ondertussen ook niet meer weg te denken uit het monetaire systeem. In relatief korte tijd is BLOX gegroeid van drie initiatiefnemers naar een bedrijf met circa 90 medewerkers waar jaarlijks nu voor drie miljard euro aan transacties gerealiseerd worden.

Mike Hutting, mede-eigenaar van BTC Direct en BLOX, nam iedereen mee in de wereld waarin geld onbeperkt kan worden bijgedrukt en er behoefte is aan schaarste producten. De uitleg over ‘wat is nu Bitcoin’ en ‘0 is het getal dat we niet willen zien’ gaf onze leden een inkijk deze bijzondere opkomende wereld. Met 21 miljoen munten is Bitcoin schaars en oplossing voor het huidige geldsysteem. Het is het niet ondenkbaar dat Bitcoin gaat stijgen naar 1 miljoen euro per munt.

Als cadeau van kersvers ‘Official Cryptocurrency Partner’ BLOX kreeg iedere gast een starttegoed van €10,- om kennis te maken met de wereld van cryptocurrency en de app BLOX. Na afloop van de presentatie was het voor leden mogelijk om vragen te stellen, te netwerken en de zakelijke contacten weer aan te halen.

Na afloop van het event heeft BLOX iedere deelnemer een e-mail gestuurd met daarin de presentatie en de mogelijkheid tot een één-op-één gesprek. Heeft u de e-mail niet ontvangen stuur dan een e-mail naar jacqueline.vermeer@nec-nijmegen.nl

Steven Bons, Hofmans Vastgoed BV:
"Het OSRN-Event “Alles over Crypto: Gaat Bitcoin echt naar 1 miljoen?” was een bijzonder en informatief event. Oud en nieuw kwamen in meerdere opzichten samen. In onze geliefde ‘oude Goffert’ heeft Wilco van Schaik ons geïnformeerd over de stand van zaken met betrekking tot ons stadion en de toekomst en bijbehorende uitdagingen. Daarnaast hebben we een rondleiding gehad in het nieuwe spelershome en de schitterende nieuwe kleedkamers en daarbij behorende ruimten. Daarna een zeer informatieve en interessante presentatie met het oog op de toekomst van Bitcoin en cryptovaluta versus onze traditionele beleggingsmogelijkheden. De presentatie door Mike Hutting van Blox was gebaseerd op onze economische beginselen en logica en bevatte daarnaast praktische handvaten en tools om het ook voor leken mogelijk te maken om je te gaan begeven in de nieuwe wereld van bitcoin. Voor ieder die wil is dit mogelijk. Weer een geslaagd event!"

Fuxing Ke, Mister Panda Goffertboerderij:
"Leuk om bij mijn eerste OSRN evenement informatie te krijgen over het “nieuwe geld”. Het was een goed verzorgde avond met voldoende gelegenheid andere ondernemers te ontmoeten.  Nu hopen dat de tips van de experts zowel NEC als mij geld gaat opleveren ofwel ‘HODL’."