Businessclub Nijmegen

De Ondernemers Sociëteit Regio Nijmegen (OSRN) is een zelfstandige businessclub in Nijmegen die onlosmakelijk met N.E.C. is verbonden. De OSRN is opgericht in 1987, is juridisch onafhankelijk en heeft een eigen bestuur. Met meer dan 300 aangesloten bedrijven is de OSRN het grootste netwerk van Nijmegen. De OSRN staat voor kwaliteit en creëert bedrijfseconomische en maatschappelijke waarde voor al haar leden.

De relatie tussen de OSRN en N.E.C. is onmiskenbaar. De goede samenwerking met N.E.C. stelt de OSRN in de gelegenheid om voor nader te bepalen bijeenkomsten spelers, leden van de technische staf en bestuursleden van N.E.C. daar waar mogelijk te betrekken bij activiteiten.

Overeenkomst businessclub Nijmegen

Gezien de onlosmakelijke band tussen N.E.C. en OSRN gaat een lidmaatschap van de OSRN altijd gepaard met een minimale investering bij N.E.C. De invulling van deze minimale investering is mede afhankelijk van uw wensen en doelstellingen ten aanzien van het lidmaatschap. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van hospitality en/of exposure.